Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében. Elfogadom
Menü

Lámpák - Cree XP-G2 R5 Led technológia

Napjainkban izgalmas idők járnak a LED fejlesztések terén. A fényerő és a hatékonyság 20%-os növekedése óriási ugrást jelent. Emlékszünk arra az ugrásra, amely az XR-E első megjelenésekor történt? És az XP-G típusokéra? Ez hasonló műszaki ugrás lesz a LED technológia élvonalában.

Az Olight korábban is alaposan kivette a részét ezekben az iparági fejlesztésekben, elsőként alkalmazva a legjobb újdonságokat a legnagyobb fényerő érdekében.

A lámparajongók számára érdemes megjegyezni, hogy a második generációs hot spot termékek mintegy 5%-kal lesznek keskenyebbek az első generációsokhoz képest. A különbség elhanyagolhatónak tűnik, de azok számára jó hír, akik éppen a legkeskenyebb lámpákat keresik.

XLamp XP-G2

Az XP fejlesztésű lámpák nagy teljesítménye és alacsony üzemeltetési költsége az SC³ technológián alapszik. Az XLamp XP-G2 LED típus wattonként 20%-kal több fényt ad és 2,5-szörös lumen/költség teljesítményű, így 57%-kal csökkent az üzemeltetési költség az XP-G-hez képest. Az új XP-G2 optikailag kompatibilis az eredeti XP-G-vel. A gyártás során a LED beszerelési idő nagyon rövid, ezért a lámpák igen gyorsan jutnak a piacra. A nagy fénykibocsájtás, a megbízhatósággal és a hatékonysággal párosulva az XP-G2 terméket koncentrált, nagy fényerejű világításhoz teszi optimálissá beltéri és kültéri alkalmazásoknál egyaránt.